U životinjskom carstvu mungos je poznat po uzimanju otrovnih zmija – podvig za koji malo životinja ima veštine ili hrabrost. Ovo je prikladna metafora za one rođene pod primarnim horoskopskim znakom Mongoose. Pripadnici ovog znaka su snažne volje, buntovnici i ne boje se da se zauzmu za sebe. Možda je upravo sa ovim osobinama Mongoose najjedinstveniji, mada imaju tendenciju i da imaju misteriozni kvalitet koji prevazilazi njihovu reputaciju da vode srcem pred glavom.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru 


Mongoosi su impulsivni i avanturistički nastrojeni i veruju da rade ono što je najbolje za svet kakav oni vide. Oni imaju tendenciju da imaju čvrsta mišljenja o tome ne samo šta je ispravno, a šta pogrešno, već i kako stvari treba da budu. Oni su duboki, inteligentni i često intenzivni mislioci koji se zalažu za ono u šta veruju, bez obzira na posledice. Mongoose će radije biti omraženi nego lažni, a neki znakovi koji se ne mogu nositi sa svojom samopouzdanom prirodom teško mogu biti uvređeni njihovim otvorenim intenzitetom.

SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Iako se ne plaše borbe, Mongooses su zapravo vrlo optimistični. Ne vole da se zadržavaju na prošlosti i radije se usredsređuju na ono što mogu učiniti da stvore bolju budućnost. Oni ostaju zauzeti jer ih lako frustrira to što moraju da čekaju rezultate i zato što ne mogu da podnesu dosadu. Dosaditi i stagnirati u životu je najgora kletva za pripadnika ovog znaka. Oni zaista rade, i duboko u sebi osećaju da se od njih zahteva akcija u nekom ili drugom obliku. Njihov visoki idealizam može dovesti do depresije ako ne nauče da budu strpljivi i žive životni put bez obzira na rezultate. Da bi održali ravnotežu u životu, Mongooses takođe moraju naučiti kojih emocija se treba držati i kojih se treba opustiti. Naučiti kako birati svoje bitke i pružiti si zasluženi odmor važno je za njihovo zdravlje i dobrobit.

ŽIVOTINJSKI VODIČ MUNGOS
Tropski Sunčev znak STRELCA u Kineskoj godini TIGRA.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE