Životinjski vodiči *MUNGOS


U životinjskom carstvu mungos je poznat po uzimanju otrovnih zmija – podvig za koji malo životinja ima veštine ili hrabrost. Ovo je prikladna metafora za one rođene pod primarnim horoskopskim znakom Mongoose. Pripadnici ovog znaka su snažne volje, buntovnici i ne boje se da se zauzmu za sebe. Možda je upravo sa ovim osobinama Mongoose najjedinstveniji, mada imaju tendenciju i da imaju misteriozni kvalitet koji prevazilazi njihovu reputaciju da vode srcem pred glavom.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru 


Mongoosi su impulsivni i avanturistički nastrojeni i veruju da rade ono što je najbolje za svet kakav oni vide. Oni imaju tendenciju da imaju čvrsta mišljenja o tome ne samo šta je ispravno, a šta pogrešno, već i kako stvari treba da budu. Oni su duboki, inteligentni i često intenzivni mislioci koji se zalažu za ono u šta veruju, bez obzira na posledice. Mongoose će radije biti omraženi nego lažni, a neki znakovi koji se ne mogu nositi sa svojom samopouzdanom prirodom teško mogu biti uvređeni njihovim otvorenim intenzitetom.

SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Iako se ne plaše borbe, Mongooses su zapravo vrlo optimistični. Ne vole da se zadržavaju na prošlosti i radije se usredsređuju na ono što mogu učiniti da stvore bolju budućnost. Oni ostaju zauzeti jer ih lako frustrira to što moraju da čekaju rezultate i zato što ne mogu da podnesu dosadu. Dosaditi i stagnirati u životu je najgora kletva za pripadnika ovog znaka. Oni zaista rade, i duboko u sebi osećaju da se od njih zahteva akcija u nekom ili drugom obliku. Njihov visoki idealizam može dovesti do depresije ako ne nauče da budu strpljivi i žive životni put bez obzira na rezultate. Da bi održali ravnotežu u životu, Mongooses takođe moraju naučiti kojih emocija se treba držati i kojih se treba opustiti. Naučiti kako birati svoje bitke i pružiti si zasluženi odmor važno je za njihovo zdravlje i dobrobit.

ŽIVOTINJSKI VODIČ MUNGOS
Tropski Sunčev znak STRELCA u Kineskoj godini TIGRA.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Životinjski vodiči *ŽDRAL

Sat Dec 19 , 2020
Graciozni, velikodušni i druželjubivi rođeni sa Životinjskim vodičem Ždrala romantični su sanjari kojima stvarnost izgleda veoma dosadno. Ždralovi imaju velike nade i snove o budućnosti i veruju da ljubav zaista može pobediti sve. Iako ih drugi mogu doživljavati kao nerealne, pripadnici ovog znaka veruju da život može biti ono što […]