Životinjski vodiči *MUNGOS


U životinjskom carstvu mungos je poznat po uzimanju otrovnih zmija – podvig za koji malo životinja ima veštine ili hrabrost. Ovo je prikladna metafora za one rođene pod primarnim horoskopskim znakom Mongoose. Pripadnici ovog znaka su snažne volje, buntovnici i ne boje se da se zauzmu za sebe. Možda je upravo sa ovim osobinama Mongoose najjedinstveniji, mada imaju tendenciju i da imaju misteriozni kvalitet koji prevazilazi njihovu reputaciju da vode srcem pred glavom.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru 


Mongoosi su impulsivni i avanturistički nastrojeni i veruju da rade ono što je najbolje za svet kakav oni vide. Oni imaju tendenciju da imaju čvrsta mišljenja o tome ne samo šta je ispravno, a šta pogrešno, već i kako stvari treba da budu. Oni su duboki, inteligentni i često intenzivni mislioci koji se zalažu za ono u šta veruju, bez obzira na posledice. Mongoose će radije biti omraženi nego lažni, a neki znakovi koji se ne mogu nositi sa svojom samopouzdanom prirodom teško mogu biti uvređeni njihovim otvorenim intenzitetom.

SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Iako se ne plaše borbe, Mongooses su zapravo vrlo optimistični. Ne vole da se zadržavaju na prošlosti i radije se usredsređuju na ono što mogu učiniti da stvore bolju budućnost. Oni ostaju zauzeti jer ih lako frustrira to što moraju da čekaju rezultate i zato što ne mogu da podnesu dosadu. Dosaditi i stagnirati u životu je najgora kletva za pripadnika ovog znaka. Oni zaista rade, i duboko u sebi osećaju da se od njih zahteva akcija u nekom ili drugom obliku. Njihov visoki idealizam može dovesti do depresije ako ne nauče da budu strpljivi i žive životni put bez obzira na rezultate. Da bi održali ravnotežu u životu, Mongooses takođe moraju naučiti kojih emocija se treba držati i kojih se treba opustiti. Naučiti kako birati svoje bitke i pružiti si zasluženi odmor važno je za njihovo zdravlje i dobrobit.

ŽIVOTINJSKI VODIČ MUNGOS
Tropski Sunčev znak STRELCA u Kineskoj godini TIGRA.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Životinjski vodiči *ŽDRAL

Sat Dec 19 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Graciozni, velikodušni i druželjubivi rođeni sa Životinjskim vodičem Ždrala romantični su sanjari kojima stvarnost izgleda veoma dosadno. Ždralovi imaju velike nade i snove o budućnosti i veruju da ljubav zaista može pobediti sve. Iako ih drugi mogu doživljavati kao nerealne, pripadnici ovog […]