Životinjski vodiči *RAŽA


Naizgled kontradiktornih karakteristika rodjeni sa Životinjskim vodičem Raža su istovremeno avanturisti, humanitarcu, velikodušni us i iskreni, buntovni a ipak emocionalno krhki. Za neke ljude iz okruženja ovaj spoj karakteristika je haotičan i divlji, što sigurno i jeste s vremena na vreme, ali Raže su takodje duboki mislioci, sanjari i idealisti. Iako s vremena na vreme mogu biti mrzovoljni i neuhvatljivi, pripadnici ovog znaka uvek se zalažu za ono u šta veruju.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru


Ipak ljudi rodjeni u ovoj kombinaciji su uglavnom bezopasni. Većinu vremena provode sedeći ili ležeći i osmatrajući, planirajući i razmatrajući svoje mogućnosti, prilike i šanse. Pripadnici ovog znaka ne ugrožavaju druge bez ozbiljnog povoda i probudjenog osećaja ugroženosti. Iako mogu provesti mnogo vremena tiho posmatrajući iz pozadine, oni se ne plaše da se zauzmu za sebe i mogu biti strašan protivnik onima koji napadaju njihova najdublja uverenja i ličnu slobodu.

To ne znači da su Raže uvek tihe i rezervisane. U stvari, ovaj znak ima druželjubivu stranu i povremeno će iznenaditi druge snagom kojom govore i deluju. Oni vole intenzivne razgovore i ideje koje mogu da podele sa drugima, mogu biti moćni, otvoreni vođe sa jednom grupom ljudi, a neuhvatljivi, tajanstveni i sumnjičavi posmatrači sa drugom grupom ljudi. Pripadnici ovog znaka imaju tendenciju da igraju bilo kakvu ulogu koja im najviše odgovara u različitim društvenim situacijama, ali nikada nisu predvidivi bez obzira koju god ulogu odabrali.

SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Raže često privlače misteriozni ljudi, mesta i stvari. Uživaju u neobičnom i neobjašnjivom i veruju da život ima mnogo više od onoga što naših pet čula mogu otkriti. Često su emocionalno nestabilni, mogu da variraju između raspoloženja u bilo kom trenutku, i nisu baš dobri sa umerenošću. Ovo je znak koji je sklon zavisnosti i eskapizmu kada su prepušteni sami sebi. Iako se čine da su vrlo snažni u svojim uverenjima, pripadnici ovog znaka mogu biti skloni da se prilagodjavaju, jer su emocionalno mnogo krhkiji nego što izgledaju i vrlo lako budu povredjeni.

ŽIVOTINJSKI VODIČ RAŽA
Tropski zodijački znak VODOLIJE u Kineskoj godini TIGRA.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Životinjski vodiči *SVILENA BUBA

Sat Dec 19 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ovo je kombinacija dva najpasivnija znaka u njihovim odgovarajućim zodijacima, primarni zodijački znak svilene bube pripada onima koji su rođeni pod tropskim sunčevim znakom Riba tokom kineske godine Zeca. To medjutim ne znači da je svilena buba slaba. Pripadnici ovog znaka su […]