Životinjski vodiči *SLON


Odlučni, romantični i idealistički nastrojeni, rođeni sa Životinjskim vodičem Slona posvećeni su napornom radu, pravičnosti i intelektualnim potragama. Neguju veoma čvrste veze sa porodicom i bliskim prijateljima što prevazilazi gotovo svaku drugu brigu. Darežljivi su, diplomatski i (uglavnom) mirni, Slonovi vode svoje svakodnevne aktivnosti sa fokusom na budućnost.
U prirodi ove osobe postoje dva instinktivna stanja koja redovno dinamiziraju. Dok Bik (kineski zodijak) neumorno radi kako bi izgradio finansijsku sigurnost potrebnu da bi se osećao stabilno, Vaga (tropski zodijak) čezne da bude oslobođena svakodnevne žurbe i želi da uživa u užicima i avanturama dostupnim u životu. Obe prirode teže da uživaju u odmoru, izobilju i osećaju napredovanja u životu, ali imaju sasvim različite parametre kojima to uočavaju. U zavisnosti od aspekata određenih planeta u natalnom horoskopu (naročito Jupitera i Saturna), svako će različito doživeti i razrešavati ovaj unutrašnji sukob.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru

 


Postoji snažna tendencija da ulaže trud kako bi stekao što više novca, budući da se svi aspekti njegove ličnosti slažu da, iako novac neće nužno kupiti sreću, obezbediće način da se priušte periodi odmora, opuštanja i avanture. San mnogih je da nekako dođu do velike količine novca (zarade ga, dobiju na lutriji, dobiju nasledstvo, itd.) kako više ne bi morali toliko da se muče da bi zaradili za elementarne uslove za život. Iako vole lepe stvari više od prosečne osobe, istinska želja za novcem zaista je želja za srećom, a bez stalnog stresa zbog brige oko plaćanja računa, Slonovi vide priliku za drugačiji način života.

SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ovo nikako ne znači da Slonovi ne žele da rade. Zapravo oni obično imaju snažnu potrebu nešto da rade, i iako će ostali aspekti natalne karte definisati koliko im je društveno udobno, postoji jedna stvar oko koje se i Goveče i Vaga slažu – biti domaćin zabave izuzetno je zadovoljstvo. Slonovi imaju odličan ukus i osećaj za stil. Njihovi domovi su skoro uvek raskošno uređen i opremljen za organizovanje najboljih zabava za dobre prijatelje i porodicu.

ŽIVOTINJSKI VODIČ SLON
Tropski zodijački znak VAGE u Kineskoj godini GOVEČETA.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Životinjski vodiči *KAMELEON

Sat Dec 19 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ove ljude je gotovo nemoguće pravilno opažati, jer Kameleoni nikada dugo ne ostaju isti. Iz spoljne perspektive, Kameleon u bilo kom trenutku može izgledati samouvereno ekscentrično ili uznemireno ludo. Oni vole da istražuju i na zemlji ih zaista održava samo njihova unutrašnja […]