Životinjski vodiči *ŽDRAL


Graciozni, velikodušni i druželjubivi rođeni sa Životinjskim vodičem Ždrala romantični su sanjari kojima stvarnost izgleda veoma dosadno. Ždralovi imaju velike nade i snove o budućnosti i veruju da ljubav zaista može pobediti sve. Iako ih drugi mogu doživljavati kao nerealne, pripadnici ovog znaka veruju da život može biti ono što oni sami odaberu. Očarani su ljubavlju, avanturom i uzbuđenjem, ali obično su previše uplašeni da bi rizikovali u životu.
Ždralovi više vole da se uključe u živote drugih, nego da se samostalno probijaju. Oni su sjajni slušaoci i odani prijatelji koji više od svega cene svoje lične odnose. Uprkos tome, Ždralovi imaju odličan ukus i duboko se dive luksuznim stvarima. Često će biti domaćini raskošnih zabava ili događaja samo da bi se drugi osećali dobro, mada imaju tendenciju da preuzmu previše društvenih odgovornosti nego što su u stanju da realizuju, jer im je veoma teško da kažu „ne“.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru 


Ždralovi žele da život bude savršen, ali duboko u sebi znaju da život itekako ima uspone i padove. Pripadnici ovog znaka među najboljima su za uspon, ali nisu naročito vešti u rešavanju posledica padova. Duboko u sebi, ždralovi su nesigurni i u velikoj meri se oslanjaju na druge kako bi izgradili svoje samopoštovanje. Oni snažno veruju u ophođenje prema drugima onako kako bi želeli da se prema njima ponašaju, ali često su razočarani što niko ne može da se poredi sa njihovim impresivnim društvenim naporima. Zbog toga se Ždralovi mogu osećati nedovoljno voljeni i bez divljenja i naklonosti koju oni veruju da zaslužuju.

SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ako postoji jedna stvar koja zaista jeste srž prirode Ždrala to je nepravda. Oni ne mogu podneti pomisao da je život nepravedan i podsvesno puno svojih odluka zasnivaju na ideji da će napredovati u životu tako što će jednostavno biti “dobar čovek”, ispravni i korektni u postupanju. Kada ovo ne uspe, oni često postanu mrzovoljni, depresivni i izgubljeni u svetu. Ždralovi moraju da shvate da život i ljudi u njemu nisu savršeni i da ne moraju biti ni oni.

ŽIVOTINJSKI VODIČ ŽDRAL
Tropski zodijački znak VAGE u Kineskoj godini PSA.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Životinjski vodiči *HANDFISH Riba koja trči

Sat Dec 19 , 2020
Od svih primarnih horoskopskih znakova, Riba koja trči se najverovatnije smatra najviše od svih “čudnom”. Poput svog imenjaka životinja, i pripadnici ovog znaka vole da rade stvari na svoj način, što često zbunjuje druge. Bilo koji od primarnih horoskopskih znakova koji su pod Sunčevim znakom Vodolije pomalo su ekscentrični, ali […]