Žižna planeta (planeta u fokusu)


zizna planetaŽižna planeta (“planeta u fokusu”) je ključna planeta koja diktira konfiguracijom. U T-kvadratu je u sredini, a u krstu je na vrhu, srednja planeta. Važno je naspramno polje koje nudi izlaz iz problema.

SUNCE kao žižna planeta konfiguracije ukazuje da ova osoba treba svim srcem i dušom da se baci u svaku situaciju kako bi rešila problem.
MESEC kao žižna planeta konfiguracije ukazuje da je osoba podložna raspoloženju trenutka kako bi rešila problem. Emotivnu stranu da pročisti.
MERKUR kao žižna planeta konfiguracije ukazuje da je osoba sposobna za racionalizaciju i da treba hladnokrvno i pribrano da se suočava sa dogadjajima.
VENERA kao žižna planeta konfiguracije ukazuje da osoba nastoji da iznadje način kako bi izvlacila korist i takvih situacija, ili će jednostavno odustati ukoliko treba da uloži veliki napor.
MARS kao žižna planeta konfiguracije daje mnogo energije za suočavanje sa svim mogućim problemima, ali lako može eksplodirati i na taj način da baš ništa ne postigne.
JUPITER kao žižna planeta konfiguracije ukazuje da osoba treba da udje sa entuzijazmom u rešavanje problema, ili će proširiti čitavu situaciju, ali će je u osnovi uvek tretirati kao avanturu.
SATURN kao žižna planeta konfiguracije dovodi do toga da čovek svakoj situaciji pristupa sa velikom opreznošću, i da će mu strpljivost i urodjena snalažljivost omogućuju da iz svega izadje kao pobednik. Ako nije tako, obavezan pad.
URAN kao žižna planeta konfiguracije i omogućiće coveku da sve rešava na sebi svojstven način. Bolje je da ne dozvoli da se drugi u to mešaju.
NEPTUN kao žižna planeta konfiguracije može onemogućiti čoveku da jasno sagleda situaciju, pa bi mu se moglo desiti da dospe u ćorsokak. Ukoliko nije tako on će pozitivno iskoristi maštovitost i uspeti.
PLUTON kao žižna planeta konfiguracije ukazuje da je osoba može čitavu situaciju iskoristiti za to da se ne bori samo za sebe, već da krene u krstaški rat u odbranu čovečanstva, ili mu se može desiti ipak da bude duboko razočaran.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Yod

Thu May 23 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Konfiguraciju Jod čine dve planete u sekstilu, a obe u inkonjukciji sa trećim planetom. Treća planeta (apeks) je jako bitno načelo koje treba pročistiti da bi se efektivnije izrazio. Kao kod T-kvadrata apeks planet postaje primarni fokus Joda. Jod je izazov konstruktivnog […]