7 Stanica Duše * CIKLUS ČAKRA RADIONICA


Cakra radionice 1Otisnite se putevima spoznaje i samoisceljenja! Pozivamo vas da nam se pridružite na jednom predivnom putovanju! Putovanju spoznaje na kom ćemo osmotriti svaku od 7 osnovnih stanica Duše. Detaljnim upoznavanje sa svakom čakrom, meditacijom, afirmacijama i pažljivo odabranim vizuelnim procesima spoznajte i osvestite sve potencijale vaše Duše.
Upoznajte svoju Istinu, iscelite svoj Život, korak po korak, stanicu po stanicu, spoznajući čakru po čakru.
Ciklus radionica 7 Stanica Duše je osmišljen sa idejom da omogući oslobadjanje svih blokada koje ne dopuštaju da živite svoj puni potencijal, i sa lakoćom koristite energiju Stvaranja za spontana isceljenja u svim segmentima života.
Radionica 7 zemaljskih stanica Duše je svojevrsna Škola spoznaje o Čakrama, energetskim vrtlozima u kojima se odvija taj suptilni dodir fizičkog i nefizičkog obitavanja. Prepoznajte manifestacije disbalansa čakri, naučite kako da osvestite obrasce koji ometaju njihovu funkciju, načine čišćenja. Najvažnije od svega, saznajte sve o tehnikama BALANSIRANJA RADA ČAKRI i procese samoisceljenja.

Kako da kod sebe i drugih jasno prepoznate sva prevazidjena uverenja, obrasce ponašanja koja blokiraju energetski protok. Naučite kako da osvestite i oslobodite misli, pronadjete nove načine da podignete nivo čiste pozitivne energije, otkrijete neograničeni kreativni potencijal, poboljšate zdravstveno stanje i kvalitet emotivnog života, OTVORITE VRATA Sreći i Uspehu i najzad živite ŽIVOT kakav ZASLUŽUJETE!
Postanete SVESNI kreator LIČNE SREĆE.


Ugrožen energetski sistem dovodi do brojnih fizičkih i mentalnih poremećaja, stoga su benefiti energetskog rada višestruki.

Fizički – Harmonizuje rad disajnih organa, stabilizuje krvni pritisak, opušta srce, regeneriše čitavo telo
Mentalno – Umiruje um, oslobadja briga, frustracija, depresivnih i anksioznih stanja, daje umu jasnoću i fokus
Emotivno – trajno balansira emocije, olakšava spoznaju
Spiritualno – Povezuje sa spiritualnim nivoima, smirenim i daje smiren i fokusiran um

SVAKI POLAZNIK RADIONICE DOBIJA
* audio snimak svake radionice
* audio klip i energetsku karticu za audio vizuelni rad na čišćenju i balansiranju čakri
* skriptu sa uputstvima, vežbama za aktivaciju čakri
* POKLON kristal

Upravljanje energijom i razumevanje mehanizama Čakri efikasno rešava zdravstvene probleme:
* hronični bolovi i problemi sa kičmom
* glavobolje i migrene
* sve vidove hormonskih disbalansa
* neobjašnjivi bolovi u telu
* oslabljen imunitet, nedostatak životne snage
* alergije i dugotrajni problemi sa kožom
* hroničan umor i nedostatak radosti

Naučićete i veštine za trajno rešavanje
* finansijskih problema  – nesposobnost da se stabilizuju materijalni nivoi egzistencije
* problema u izražavanju i upravljanju* nedostatka volje, problema sa motivacijom

ZAUVEK se oslobodite
* neodlučnostI, labilnostI, neproduktivnosti
* emotivnog stresa u poslovnom i porodičnom okruženju
* osećaja  otudjenosti od voljenih
* negativnog razmišljanja i strahova

Program tromesečne edukacije:
* Uvod u sistem čakri
* Sistemsko proučavanje svih 7 čakri (pokret, vibracija, vizualizacija, testiranje)
* Energija boja Svetlosna formula
* Kako da kreirate Bogatstvo i izobilje
* Put do SREĆE

KOME SU NAMENJENE
Čakra radionice su namenjene svima koji shvataju izuzetan značaj psihofizičkog zdravlja. Jednostavne tehnike balansiranja čakri i isceljujući rad na procesima harmonizacije obezbedjuju život pun ljubavi i izobilja, sposobnost za brzo kreiranje ciljeva i njihovu realizaciju.
Polaznici su nakon okončanog kursa u potpunosti osposobljeni za rad.
Obezbedite zdravlje i blagostanje sebi i voljenima.
Studiozno poznavanje funkcija čakri ključno je za rad u energoterapiji i fizioterapiji, kod praktikovanju reiki i eft tehnika, bahove praktičare i homeopate, kao i za sve ostale vidove isceljenja i terapijskog rada.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 29.01.2015.

Thu Jan 29 , 2015
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Četvrtak 29. Januar će biti dinamičan dan a obeležiće ga čak 5 lunarnih aspekata. Mesec se kreće od 00° do 13° Blizanaca. Noćni (2:57 do 4:57) kvadrat Meseca i Venere poslednji je u nizu Lunarnih aspekata tokom […]