7 Stanica Duše * CIKLUS ČAKRA RADIONICA


Cakra radionice 1Otisnite se putevima spoznaje i samoisceljenja! Pozivamo vas da nam se pridružite na jednom predivnom putovanju! Putovanju spoznaje na kom ćemo osmotriti svaku od 7 osnovnih stanica Duše. Detaljnim upoznavanje sa svakom čakrom, meditacijom, afirmacijama i pažljivo odabranim vizuelnim procesima spoznajte i osvestite sve potencijale vaše Duše.
Upoznajte svoju Istinu, iscelite svoj Život, korak po korak, stanicu po stanicu, spoznajući čakru po čakru.
Ciklus radionica 7 Stanica Duše je osmišljen sa idejom da omogući oslobadjanje svih blokada koje ne dopuštaju da živite svoj puni potencijal, i sa lakoćom koristite energiju Stvaranja za spontana isceljenja u svim segmentima života.
Radionica 7 zemaljskih stanica Duše je svojevrsna Škola spoznaje o Čakrama, energetskim vrtlozima u kojima se odvija taj suptilni dodir fizičkog i nefizičkog obitavanja. Prepoznajte manifestacije disbalansa čakri, naučite kako da osvestite obrasce koji ometaju njihovu funkciju, načine čišćenja. Najvažnije od svega, saznajte sve o tehnikama BALANSIRANJA RADA ČAKRI i procese samoisceljenja.

Kako da kod sebe i drugih jasno prepoznate sva prevazidjena uverenja, obrasce ponašanja koja blokiraju energetski protok. Naučite kako da osvestite i oslobodite misli, pronadjete nove načine da podignete nivo čiste pozitivne energije, otkrijete neograničeni kreativni potencijal, poboljšate zdravstveno stanje i kvalitet emotivnog života, OTVORITE VRATA Sreći i Uspehu i najzad živite ŽIVOT kakav ZASLUŽUJETE!
Postanete SVESNI kreator LIČNE SREĆE.


Ugrožen energetski sistem dovodi do brojnih fizičkih i mentalnih poremećaja, stoga su benefiti energetskog rada višestruki.

Fizički – Harmonizuje rad disajnih organa, stabilizuje krvni pritisak, opušta srce, regeneriše čitavo telo
Mentalno – Umiruje um, oslobadja briga, frustracija, depresivnih i anksioznih stanja, daje umu jasnoću i fokus
Emotivno – trajno balansira emocije, olakšava spoznaju
Spiritualno – Povezuje sa spiritualnim nivoima, smirenim i daje smiren i fokusiran um

SVAKI POLAZNIK RADIONICE DOBIJA
* audio snimak svake radionice
* audio klip i energetsku karticu za audio vizuelni rad na čišćenju i balansiranju čakri
* skriptu sa uputstvima, vežbama za aktivaciju čakri
* POKLON kristal

Upravljanje energijom i razumevanje mehanizama Čakri efikasno rešava zdravstvene probleme:
* hronični bolovi i problemi sa kičmom
* glavobolje i migrene
* sve vidove hormonskih disbalansa
* neobjašnjivi bolovi u telu
* oslabljen imunitet, nedostatak životne snage
* alergije i dugotrajni problemi sa kožom
* hroničan umor i nedostatak radosti

Naučićete i veštine za trajno rešavanje
* finansijskih problema  – nesposobnost da se stabilizuju materijalni nivoi egzistencije
* problema u izražavanju i upravljanju* nedostatka volje, problema sa motivacijom

ZAUVEK se oslobodite
* neodlučnostI, labilnostI, neproduktivnosti
* emotivnog stresa u poslovnom i porodičnom okruženju
* osećaja  otudjenosti od voljenih
* negativnog razmišljanja i strahova

Program tromesečne edukacije:
* Uvod u sistem čakri
* Sistemsko proučavanje svih 7 čakri (pokret, vibracija, vizualizacija, testiranje)
* Energija boja Svetlosna formula
* Kako da kreirate Bogatstvo i izobilje
* Put do SREĆE

KOME SU NAMENJENE
Čakra radionice su namenjene svima koji shvataju izuzetan značaj psihofizičkog zdravlja. Jednostavne tehnike balansiranja čakri i isceljujući rad na procesima harmonizacije obezbedjuju život pun ljubavi i izobilja, sposobnost za brzo kreiranje ciljeva i njihovu realizaciju.
Polaznici su nakon okončanog kursa u potpunosti osposobljeni za rad.
Obezbedite zdravlje i blagostanje sebi i voljenima.
Studiozno poznavanje funkcija čakri ključno je za rad u energoterapiji i fizioterapiji, kod praktikovanju reiki i eft tehnika, bahove praktičare i homeopate, kao i za sve ostale vidove isceljenja i terapijskog rada.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 29.01.2015.

Thu Jan 29 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Četvrtak 29. Januar će biti dinamičan dan a obeležiće ga čak 5 lunarnih aspekata. Mesec se kreće od 00° do 13° Blizanaca. Noćni (2:57 do 4:57) kvadrat Meseca i […]